Måltidsmærket og fisk

Vi spiser i dag en stor del af vores måltider væk fra hjemmet. Derfor er det jer bag gryderne på arbejdspladserne, der spiller en vigtig rolle for sundheden.

Principperne bag Måltidsmærket bygger på de officielle kostråd. Med Måltidsmærket kan I lave både velsmagende og sund mad tilpasset lige præcis jeres kantine.

Udgangspunktet for at lave mad efter Fødevarestyrelsens principper er at bruge basisråvarer dagligt.

Når I bruger fisk, har I skabt et godt grundlag for at lave både sund og velsmagende mad. Læs mere om måltidsmærket i højre side.

Sådan opfylder du kravet om fisk:

Servér fisk en gang om ugen og en gang ugentligt i sandwich, dog 1 gang dagligt, hvis der tilbydes mere end 5 slags sandwiches. Tilbyd altid mindst en slags fisk på pålægsbuffeten.

Til venstre har vi samlet lækre fiskeretter, som du kan servere i din kantine.


God fornøjelse!

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Læs mere på Fødevarestyrelsens hjemmeside..

Download Fødevarestyrelsens guide om sundere mad på arbejdspladsen..

Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28