Torskerognssalat på ristet rugbrød

Du skal bruge:

100 personer

4,5 kg frisk torskerogn eller 50 ds. torskerogn
citronsaft
mayonnaise
fromage frais
kapers
forårsløg, hakket
tomater
karse

Tilbehør:
rugbrød, ristet

Sådan gør du

  • Find opskriften her, hvis du bruger frisk torskerogn.
  • Bland torskerognen med citronsaft, mayonnaise og fromage frais.
  • Tilsæt kapers og forårsløg.
  • Anret torskerognssalaten på fade, pynt med tomater og karse, og servér med ristet rugbrød.


Opskriften er blot til inspiration, hvorfor der ikke er angivet mængder.



Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28