Klikker du på "Tillad cookies" godkender du, at vi anvender cookies til at danne statistiske data ved hjælp af Googles analytics. Hvis du klikker "Afvis" undlader vi at lave anonym statistik på dit besøg. Der sættes dog en cookie som gemmer dit valg.
Skræl rødbederne, del dem, og bag dem i 40 min. ved 220 gr.
Hak persillen, pluk timianen og tilsæt rasp.
Bland det hele med ingefær og olivenolie.
Fordel blandingen på fisken, og bag den i ovnen i 10-15 min. ved 220 gr.
Servér med bagte rødbeder, krydret med Læsø-salt.
Andre opskrifter med samme fisk
Få ugens 2 opskrifter
Kulmule
Kulmulen har et svagt underbid og ingen skægtråde. Mundhulen og gællehulen er sorte. 1. rygfinne er kort og 2. rygfinne og gatfinne er lige lange.
Levested:
Kulmulen lever på 100-300 m dybde. Den opholder sig nær bunden om dagen, men søger højere vandlag om natten på jagt. Kulmulen er en grådig rovfisk med meget spidse tænder.
Føde:
Kulmulen lever af sild, brisling, ansjos, sardin og makrel.
Fangstmetode:
Fanges med trawl eller garn.
Tilberedning:
Kødet er hvidt til lidt gråligt og lidt løst i rå tilstand, men...