Feedback
Kampagnematerialer
2gangeomugen.dk
Opskrifter
Bæredygtig fisk
Temaer
Fiskegrossister
Leksikon
Feedback
Kampagnematerialer
2gangeomugen.dk
Tilberedningsform
Stegt
Grillet
Dampet
Braseret
Kogt
Mikrobølgeovn
Bagt
Sushi
Øvrigt
Røget
Stegning
Andet
Menutype
Madpakke
Frokost
Forret
Hovedret
Hverdag
Børneret
Weekend
Varm fisk
Kold fisk
Sværhedsgrad
Let
Normal
Få ugens 2 opskrifter
Samtykke (GDPR)
?
Privatlivspolitik
Jeg er enig i, at operatøren og udgiveren kan informere mig om udvalgte emner. Mine data bruges udelukkende til dette formål og deles ikke med uautoriserede tredjeparter. Jeg er klar over, at jeg tid kan tilbagekalde mit samtykke med virkning for fremtiden.
Privatlivspolitik
indeholder andre oplysninger om, hvordan du retter, sletter og blokerer dine data.
HP
136 opskrifter
Torskerognsdip med grøntsagsstave
Stegt torskerogn toppet med sommersalat
Krydret ø-sild med marokkansk salat
Smørrebrød med torskerogn og katofler
Pulled salmon wrap
Grillet hvilling med basilikum og nudelsalat
Dampede muslinger med persille-fløde og hvidløgscroutoner
Rødspætteruller med parmaskinke og vesterhavsost
Jomfruhummer med grønne asparges og aioli
Mørksejfrikadeller thai style
Kryddersild med agurkecreme og sprøde trekanter
Stjerneskud med rødspætte og jomfruhummerhaler
Rødspætte med parmaskinke
Dampende muslinger med hvedeøl og grønt
Stegt rødspætte med estragonssmør
Rødspætteruller med sød kartoffelpuré
Fish 'N chips med kuller
Jomfruhummer i wok
Bagt Vesterhavstorsk
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov urteremoulade
En ægte quickie med makrel
Fuldkonsskrubbe med rødbedesalat og chili-fritter
Grillet hornfisk med chili og fersken
Grillet hornfisk med persille og kaperssky
Hornfisk bagt med tomat og appelsin
Grillet hornfisk
Hornfisk med frikassé af ærter og asparges
Grillet jomfruhummer med persillepesto
Stegte rødspættefileter med pesto
Stegt rødspætte med rå remoulade
Moules frites med aioli
Fiskeburger med mørksej
Kullermedaljoner i appelsinsauce
Sild med æggesalat
Kogt torsk à la Jeff
Dampede muslinger i hvedeøl
Spaghetti med muslinger a la carbonara
Rødspætter med grov remoulade
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
Fuldkornsskrubbe med rødbedesalat og chili-fritter
Fiskedeller med tomattjums
En ægte quicky med makrel
Tærte med makrel i tomat
Torskerognssalat med rygeost
Torskerognsbøf med tomatsalsa
Dampet rødspætte med løg, figner og squash
Ovnstegt rødspætte med bog og ramsløg
Fyldt rødspætte med estragon og hokkaido
Spicy spætte med tomatspyd
Dampet rødspættefilet med friske krydderurter
Økologisk fiskepostej
Terrin af røget økologisk ørred
Økologisk ørredcarpaccio
Minnas sprøde spætte
Torskesalat med stenbiderrogn
Italiensk inspireret torskesalat
Mørksejkrebinetter med sommergrønt
Mørksejkrebinetter med persillesauce
Bygotto med blåmusling
Hornfisk med forårsfrikassé og persillepesto
Rødspættefilet med persillesauce
Ising med friskost og ærtepuré
Høstsild med blommekompot
Karamelliseret julesalat med torsk
Varmrøget ørred med marinerede østershatte
Ørred bagt med julekrydderi
Torsk med valnødder i appelsinsauce
Laks med safran og babyspinat
Karrysild med æble og kanel
Julede fiskefrikadeller
Rødspætteruller med nødde-pesto
Frisk rejesalat med grønne asparges
Yoghurtmarinerede sild med dild, kapers og æble
Panerede rødspættefileter med remoulade
Ovnstegte sild med æblesirup
Nudler med rejer og jordnøddedressing
Lynsyltede sild med rødløg og gulerødder
Laks med spidskål i tomatsalsa
Laks med soja-honning i ovn
Kogt torsk med rødbeder og sennepssovs
Jambalaya med rejer og muslinger
Grøn pasta med tun
Grillet makrel med asiatisk agurkesalat
Blåmuslinger med pasta
Bagte rødspætteruller med rødbedesalat
Spicy fiskefrikadeller
Bagt torsk med persillepesto og rodfrugter
Pocheret torsk med æggetopping og rødbedecreme
Fiskespyd med sataysauce og hvidkålssalat
Stegte sild med æble-løgchutney
Squash-cannelloni med røget makrel
Fiskefrikadeller med pastasalat
Grove fiskedeller
Stegte sild med blommer og ingefærbroccoli
Gravad lyssejcarpaccio med fennikelsalat og kaffe-chilicreme
Stegt rødspætte med persillesauce
Fish ´n´ chips
Pasta med broccoli og laks
Torskerognssalat på ristet rugbrød
Sildemad med æble-karry
Salat med tun, avokado og parmesan
Røget ørred med æg, rødløg og kapers
Røget makrel med radiser
Røgede muslinger i hvidløgsolie
Bornholmersalat med røget sild
Luksusrognskanapéer
Sprødstegt rødspættefilet med bulgursalat
Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin
Skindstegt multe med thaimarinade
Risotto med ising og asparges
Pitabrød med sprød, krydret rødspætte
Ovnstegte rødspætter med karry og mangochutney
Ovnbagt laksefilet
Torsk med BBQ, ovnbagte rodfrugter og pickles-salat
Torsk med årstidens kål
Kuller i fad med rodfrugter og blåmuslinger
Græskarsuppe med sej, kinakål og spinat
Soyamarineret kuller med bønner og ærter
Lakselasagne med spinatbechamel
Ostegratineret torsk med bagte tomater
Laks med grøn pesto
Thailandsk rejesalat
Rødspætteruller med urter
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Minna’s grønne rejesalat
Rød skrubbesuppe
Lasagne med ising
Indisk curry med torsk
Italiensk for begyndere
Torsk med bacon og råsyltede grøntsager
Hvidvinsdampet skrubbe med tomatsalsa
Gunnars torsk i fad
Fyldig suppe med ising
Dampet rødspætte med hvidløgsost og rød peber
Fiskeminestrone
Dampede rødspætter med gulerødder i appelsin
Fisk i kantinen - Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal - 1609 København V -
Kontakt os på telefon
33 39 40 28