Du skal bruge:

10 personer
1,2 kg kuller
3 løg, ca. 150 g
1/2 kg gulerod
8 porrer
3 spsk vegetabilsk olie
2,5 spsk karrypulver
3 dåser kokosmælk
5 æbler
3 spsk sesamfrø
800 g jasminris, kogt
1 bundt bredbladet persille og mynte
Salt og peber

Sådan gør du

  • Riv gulerødderne groft på et rivejern, og hak løg og porrer groft.

  • Steg løget, porrerne og gulerødderne i olie,  indtil de er blanke, og tilsæt karry.

  • Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.

  • Skær fisken ud i mindre stykker, kom den i gryden og lad den simre i 3-4 minutter.

  • Skær æblet i både og pluk krydderurterne groft og vend det hele sammen.


Servér med ris, og drys med persille, mynte og sesamfrø.


Anden egnet fisk: Kulmule, mørksej eller lyssej.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme