Du skal bruge:

10 personer

1 kg pasta penne

1 bundt purløg

250 g baby spinat, skyllet

1 kg vesterhavstorsk

1/5 l fløde 38 %

2 dåser hakkede tomater

350 g revet gouda eller mozzarella

5 spsk rasp

2 citroner

Salt og peber

Grøn salat


Gratineret vesterhavstorskPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, og kom den i et ildfast fad.

  • Skær fisken i mindre stykker.

  • Snit purløget fint. Vend fisk, purløg, pasta og spinat sammen i fadet.

  • Hæld fløde og hakkede tomater over pastaen, og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.

  • Drys med revet ost og rasp, og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader, til det er gyldent og sprødt, ca. 15 minutter.


Serveres med salat og brød.

Anden egnet fisk: Mørksej, kuller eller kulmule.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme