Du skal bruge:

10 personer
  • 4 kg muslinger
  • 125 g finthakket løg
  • 3 fed hvidløg
  • 5 gulerødder
  • ½ bundt løvstikke el. Anden krydderurt
  • 1/2 bundt persille
  • 5 spsk olivenolie
  • 250 g kogte hvedekerner (kan udelades)
  • 2 hvedeøl
  • Salt og peber

Dampende muslinger med hvedeøl og grøntPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Rens muslingerne ved at skylle dem i kold vand. Bank dem let mod bordet, og kassér dem der ikke lukker sig.
  • Hak løg, hvidløg, gulerødder, løvstikke og persille groft.
  • Varm olien op i en gryde, svits først grøntsager, og kom herefter muslingerne deri og vend dem godt i den varme olie med grøntsagerne.
  • Tilsæt hvedeøl og kogte hvedekerner. Lad det komme i kog og lad det snurre et par minutter, indtil muslingerne har åbnet sig.
  • Servér med groft brød.
Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme