Du skal bruge:

100 personer

Fisk:
7,5 kg kulmulefilet, delt i passende stykker

Grøntsager mm.:
1,2 kg løg, hakket
40 g hvidløg, hakket
3,5 kg squash, tern
1,8 dl oliveolie
5 kg hakkede tomater fra dåse, med lage
1,8 dl balsamicoeddike
1 l basilikum, frisk
7,5 kg pasta, kogt

Tilbehør:
frisk basilikum
parmesan, friskrevet
grøn salat

Sådan gør du

Grøntsager:

  • Svits løg, hvidløg og squash i olivenolie, til det er mørt.
  • Tilsæt tomater og balsamicoeddike, og kog ved svag varme i ca. 15 minutter.
  • Smag til med lidt sukker, frisk basilikum, salt og peber.
  • Vend sovsen i den kogte pasta, og varm forsigtigt igennem.

 

Fisk:

  • Rist fisken i olivenolie få minutter på hver side, og krydr med salt og peber.

 

Anret fisken med den varme pasta. Pynt med revet parmesan og frisk basilikum, og servér med grøn salat.

 

Anden egnet fisk:
kuller, mørksej, torsk

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme