Du skal bruge:

100 personer
  • 8 kg fladfiskefilet
  • 30 citroner, skrællet og delt som dobbeltbåde
  • 4 store bdt. ramsløg
  • Havsalt og peber
Agurkesalat:
  • 4,5 kg agurk uden kerner, tern
  • 2,4 dl rørsukker
  • 2,5 spsk havsalt
  • 16 citroner, saft el. 0,5 l citronsaft
  • Ramsløg, fint skåret

Fladfiskroulade med citron, ramsløg og agurkesalatPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Rul fisken om citronstykker og ramsløg, og krydr med havsalt og peber
  • Pak fiskerullerne ind i pergament, og bag dem ved 150 grader i ca. 20 minutter.

 

Agurkesalat:

  • Vend agurken i en lage af rørsukker, havsalt, citronsaft og ramsløg.

 

Servér fiskerullerne med den friske agurkesalat.

 

Tak til Nykredit for lån af opskriften.

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme