Du skal bruge:

100 personer

8 kg skrubbefileter, brede strimler
6 kg røde peberfrugter, store tern
salt og peber

Suppe:
1,25 kg løg, hakket
3,75 kg tomater, kvarte
3 l hvidvin
12 l fiskebouillon

Tilbehør:
groft brød el. flutes

Sådan gør du

  • Læg peberfrugterne i gastrobakker med skrubbefileterne ovenpå.
  • Krydr med salt og peber, og bag dem i ca. 15 minutter ved 150 grader.
  • Kog løg og tomater op med hvidvin og bouillon, og lad det koge i ca. 5 minutter.
  • Blend suppen.
  • Kom fisk og peberfrugt i suppen umiddelbart inden servering.


Servér suppen med brød til.

Tip: Suppen kan serveres med en topping af friteret persille, finthakket tomat og kapers.

 

Anden egnet fisk:
ising, rødspætte

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 1.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme